Over ons

denderend KLEIN is uitgegroeid tot hét familiefestival van Zuid-Oost Vlaanderen en omstreken.

Toen een 9-tal jaar geleden enkele gelijkgestemden het zotte idee hadden om samen een festival in elkaar te steken, gingen ze te rade bij de stad Geraardsbergen. Zij waren al snel gewonnen voor het idee. Samen gingen ze de uitdaging aan om de uitstraling van de stad te vergroten met een heus familie- en stadsfestival.

De volgende zomer was het zover, met o.a. Buurman en Miek en Roel. Het was meteen een schot in de roos, waarbij vooral de gemoedelijke sfeer en het uitgebreide kinderdorp met veel enthousiasme werden onthaald.

Na onze vijfde editie met oa. Berlean die wat bekende vrienden uitgenodigd had (Raymond Van het Groenewoud, Jan de Smet,...), namen we even een sabbatjaar om de lijnen voor de komende jaren uit te zetten.

Dit resulteerde in een nog fijner resultaat waar onze trouwe bezoekers met nog meer enthousiasme op terugkijken.

In 2020 zou onze negende editie doorgaan in het Abdijpark te Geraardsbergen. Helaas gooide het coronavirus wat roet in het eten. Je hebt echter niet op je honger moeten blijven zitten dankzij denderend KLEIN BEDANKT!

En nu we niet meer gezellig in een bubbel moeten vertoeven, mag je gezellig komen wezen tijdens denderend KLEIN op 15 en/of 16 juli! 

Samen lekker oldskool in het Abdijpark te Geraardsbergen

 

Tot 15 & 16 juli

Tot denderend KLEIN